YOUTH LAB με… ξεκάθαρη φιλοσοφία! Press event ακόλουθο...

March 19, 2015


Η YOUTH LAB ύστερα από 4 χρόνια παρουσίας στην αγορά έρχεται και «ξεκαθαρίζει» τη φιλοσοφία της και εισάγει νέα προϊόντα, με αργά αλλά σταθερά βήματα.
Στην συνάντηση που έγινε στις 18 Μαρτίου, τρία συμπεράσματα βγήκαν:
 • Η φιλοσοφία της YOUTH LAB είναι πλέον σαφής: Επέμβαση στις μεταβολικές διεργασίες της επιδερμίδας με νέες φόρμουλες στα καλλυντικά της.
 • Η συνεργασία με τη Σχολή Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π. και την Αναπλ. Καθ. Μάγδα Κροκκίδα, δίνει την αφετηρία για έρευνα πάνω σε αυτές τις διεργασίες και φόρμουλες, αναπτύσσοντας έτσι το R&D κομμάτι της εταιρίας και τεκμηριώνοντας επιστημονικά τη δράση των καλλυντικών.
 • Η YOUTH LAB θέλοντας να αποκτήσει πιστούς και ευχαριστημένους πελάτες, διευρύνει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων της, πέρα από την official ιστοσελίδα/e-shop, σε όλο και περισσότερα φαρμακεία ανά την Ελλάδα.

Η κυρία Κατερινα Β. φρόντισε με πολύ απλά λόγια να αναπτύξει την φιλοσοφία της YOUTH LAB που κρύβεται πίσω από την επιστημονική της συνεισφορά: Καλλυντικά που έρχονται να επηρεάσουν την μεταβολική λειτουργία της επιδερμίδας, η οποία αν και έχει μικρή συνεισφορά σε σύγκριση με κάποια άλλα όργανα του σώματος, πλέον δεν θεωρείται αμελητέα. Η βιοχημεία και η κοσμετολογία ενώνουν τις δυνάμεις τους, ώστε το αποτέλεσμα να διασφαλίζει ασφαλή αλλά και αποτελεσματική συνεισφορά των πρώτων υλών: δεν αρκεί μια ουσία να περιέχεται στην κρέμα που χρησιμοποιούμε, πρέπει να είναι ασφαλής για τον οργανισμό μας αλλά και να απορροφάται ώστε να έχει μακροχρόνια και όχι βραχυπρόθεσμη δράση.

Τα καλλυντικά της YOUTH LAB έρχονται να εφαρμόσουν αυτήν την φιλοσοφία. Αν και όχι τόσο γνωστή στο Ελληνικό κοινό, η YOUTH LAB μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο την γκάμα προϊόντων της, αλλά όπως είπε και ο ιδρυτής της Dermacon, κύριος Κωνσταντίνος Καυκάς, σημασία δεν έχει να βγαίνουν προϊόντα για να βγαίνουν, σημασία έχει να βγαίνουν προϊόντα αποτελεσματικά. Και αυτό θέλει το χρόνο του.

Τα δυο νέα προϊόντα που προστίθενται άμεσα είναι το Serum και η Compact Κρέμα σε σκουρότερο χρώμα. Το καλοκαίρι, όπως πληροφορηθήκαμε, παίρνουν σειρά οι μάσκες! Η συσκευασία των προϊόντων είναι άκρως νεανική και απλή! Τραβάει το μάτι, και είναι επιπέδου ξένων προϊόντων. Ένα Ελληνικό προϊόν, που δεν το διαλαλεί (και πολύ καλά κάνει κατά τη γνώμη μου), αλλά που έχει παγκόσμια υπόσταση και μπορεί να σταθεί άνετα στα ράφια του Boots ή του Macys!

Οι τιμές των προϊόντων είναι προσιτές. Όχι φθηνές (σύμφωνα με τον κύριοο Καυκά), καθώς η φιλοσοφία της YOUTH LAB δεν είναι ένα φθηνό προϊόν, τόσο σε υλικά όσο και σε ποιότητα, μακριά από όποιες μαζικές εκπτώσεις που επιβάλλονται με… το ζόρι. Δίνουν έμφαση στην προώθηση των προϊόντων μέσω προωθητικών ενεργειών, αλλά κυρίως μέσω ΜΤΜ "mouth-to-mouth" ένας ευχαριστημένος πελάτης, ξαναγοράζει και διαδίδει με πάθος και αποτελεσματικότητα σε άλλους!

Η προσωπική μου γνώμη; Έχει μεγάλο ανταγωνισμό η YOUTH LAB. Και οφείλω να πω ότι είναι πρωτοπόρα και ανοίγει τον δρόμο σε μια νέα φιλοσοφία καλλυντικών, η οποία πάει «κόντρα» στην σύγχρονη τάση, αλλά προσωπικά μου ταιριάζει πολύ. Καλές οι πρώτες ύλες, οι φυτικές πρώτες ύλες, το θυμάρι και η λεβάντα από το μαγευτικό νησί, αλλά αν αυτά δεν μπορούν να απορροφηθούν από την επιδερμίδα μας, πάνε στράφι και έχουμε μείνει στο ηλιοβασίλεμα. Σημασία είναι το πάντρεμα των πρώτων υλών με την γνώση των απαραίτητων αλλά και κατάλληλων διεργασιών, ώστε τα υλικά αν αντιδράσουν με την επιδερμίδα, να απορροφηθούν με μακροχρόνια αποτελέσματα. Η νανο-ενσωμάτωση των υλικών, η γνώση των ενζύμων και των στρωμάτων της επιδερμίδας, ώστε να στοχεύουν ανάλογα, είναι γνώση χημικού μηχανικού, και η συνεργασία με εξαιρετικούς επιστήμονες σε αυτό το πεδίο, είναι μια απαραίτητη και καλή αρχή.

Δεν μένει λοιπόν παρά να τα δοκιμάσω και να επανέλθω με την άποψη μου!

Διαθέσιμα σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Εκ μέρους του Love At First Site Blog!


Μαριάννα

Love At First Site Blog
twitter | pinterest | bloglovin' | facebook | instagram


υ.γ. Οι απόψεις που διατυπώνω είναι ειλικρινείς και δικές μου. Δεν κερδίζω κάτι γράφοντάς τις. Η ανάρτηση είναι ενημερωτική και όχι διαφημιστική.
Το περιεχόμενο της ανάρτησης αυτής ανήκει στο www.loveatfirstsiteblog.com. Παρακαλώ μην αντιγράφετε ή/και αναπαραγάγετε χωρίς άδεια.

You Might Also Like

7 enlightenments!

 1. Φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα!!!!
  Και μάλιστα από μια ελληνική εταιρία!!!

  ReplyDelete
 2. Καταλαβαίνω (μέσα από το post σου) ότι η Youthlab προχωράει με λίγα και σταθερά βήματα. Σίγουρα ο σωστός συνδιασμός συστατικών κάποιου προϊόντος χρειάζεται μεγάλη έρευνα πριν βγει στην αγορά κι αυτό, είναι κάτι που λίγες ελληνικές εταιρίες κάνουν (κατά τη δική μου γνώμη πάντα). Έχουν κάνει καλή και προσεγμένη δουλειά και με τις συσκευασίες τους όπως βλέπω. Περιμένω να μας πεις την άποψή σου.
  Φιλιά!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Χαίρομαι που συμφωνούμε! =)
   Σύντομα πρώτες εντυπώσεις και review! ;)
   xx

   Delete
 3. Και εγώ πρόσφατα αγόρασα κάτι απο youth lab και θα το δοκιμάσω σύντομα,πάντως φαίνονται πολύ καλά και προσεγμένη δουλειά όντως,φαίνεται και απο τις συσκευασίες.
  Θα χαρώ αν επισκεφτείς και εσύ το blog μου,φιλιά
  Δέσποινα.
  http://lipstickandlacelov.blogspot.gr/

  ReplyDelete

♥ Έχουμε κάτι να προσθέσουμε; ♥

LinkWithin

Contact Form


THANK YOU FOR BEING HERE

Argyrousa. Powered by Blogger.